vineri, 11 septembrie 2009

"sa scrii despre viata, asta e succesul"

Cu acest nou motto, sa purcedem - azi mi-s prolifica.

Poate n-ati auzit, nu stiti, nu cunoasteti, da' va spun io ca-n tara asta se fura pe rupte. Io nush de unde si ce mai gasesc de furat - adica atata inventivitate ar merita cel putin un premiu Nobel, daca nu recunoasterea celor de la NASA. Eu nu stiu ce scoli au facut nenii si tantili astea, da' vreau si io sa invat cum sa NU muncesc, practic, niciodata, sa traiesc dintr-un sac fara fund, adicatelea banii publici, si sa ma doara la basca de posibile urmari juridice si, mai ales, de prostii aia tampito-imbecili care platesc regulat dari la stat din munca lor robotica zilnica si silnica la sefi mai tampito-imbecili decat ei.

Pe scurt, o ultima gaselnita, semnalate pe pagina tzashpe a unor mari cotidiene din Romania unde multii si desteptii si corectii jurnalisti chiar isi fac cu sarg treaba democratica de a supraveghea activitatea alesilor: " Dupa ce au platit 12 mil de euro pentru modernizarea Pasajului Obor incheiata anul trecut, bucurestenii s-au trezit ca nota de plata a fost, de fapt, mai mare cu 4,1 milioane (...) In privinta notei de plata, ni s-au transmis regrete pentru greseala unei angajate care timp de un an a uitat sa publice anuntul pe site-ul de licitatii si care acum se afla in concediu maternal."(Gandul)

Eh, acuma, sa analizam chestiunea - cineva jmecher si-a luat un mare parandarat, altcineva jmecher si-a luat un mare porcoi de ieuro, iar noi, toti ceilalti, ne-am luat din nou o mare tzeapa. Iata cum intrebarea: Copii, ce vreti sa va faceti cand o sa fiti mari? capata noi valente si raspunsuri, recte: om politic in Romania, membru in partidul unic MAFIA (Mintit Ales Furat Imbogatit Ales din nou), om de afaceri in Romania specializat in tunuri la stat sau functionar public cu pile, indolent, incompetent si insistent in a-si lua banii multi pe statul degeaba in Romania.

Va informam cu regret ca varianta "contribuabil platitor de impozit rupt de munca obosit la 25 de ani de alergatura ta si prostia altora" nu poate fi bifata. Va multumim pentru ca inca mai traiti in Romania si faceti totul posibil. Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu